Srdiečka máme radi, lebo milujeme čokoládu. (Pozrite si fotopostup.)
1. Do zmäknutého Palmarínu vmiešame postupne cukor, vanilkový cukor a vajíčka.
2. Pridáme kakao, múku, soľ a dôkladne premiešame.
3. Rozpustíme čokoládu a po lyžičkách ju zapracujeme do cesta.
4. Masu vlejeme do vymastenej, kakaom vysypanej formy a pečieme asi 30 minút pri teplote 175 °C.
5. Upečený korpus vyklopíme z pekáča, necháme vychladnúť a formičkou vykrajujeme srdiečka. Tie zdobíme tvarohom ( alebo syrom Lučina), zmiešaným s polovicou čučoriedok a vanilínovým cukrom. Na srdiečka poukladáme zvyšné čučoriedky a jemne posypeme práškovým cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Srdiečka máme radi, lebo milujeme čokoládu. (Pozrite si fotopostup.)
250 g | Palmarín |
---|---|
300 g | cukor práškový |
200 g | múka polohrubá |
250 g | čokoláda horká |
100 g | kakao |
4 ks | vajce |
1,5 ks | vanilínový cukor |
250 g | tvaroh |
1 štipka | soľ |
100 g | čučoriedky |