rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Čokoládové srdiečka

Srdiečka máme radi, lebo milujeme čokoládu. (Pozrite si fotopostup.)

postup:

  • Čokoládové srdiečka

    1. Do zmäknutého Palmarínu vmiešame postupne cukor, vanilkový cukor a vajíčka.

  • Čokoládové srdiečka

    2. Pridáme kakao, múku, soľ a dôkladne premiešame.

  • Čokoládové srdiečka

    3. Rozpustíme čokoládu a po lyžičkách ju zapracujeme do cesta.

  • Čokoládové srdiečka

    4. Masu vlejeme do vymastenej, kakaom vysypanej formy a pečieme asi 30 minút  pri teplote 175 °C.

  • Čokoládové srdiečka

    5. Upečený korpus vyklopíme z pekáča, necháme vychladnúť a formičkou vykrajujeme srdiečka. Tie zdobíme tvarohom ( alebo syrom Lučina), zmiešaným s polovicou čučoriedok a vanilínovým cukrom. Na srdiečka poukladáme zvyšné čučoriedky a jemne posypeme práškovým cukrom.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Čokoládové srdiečka

Srdiečka máme radi, lebo milujeme čokoládu. (Pozrite si fotopostup.)

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    175 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
250 g Palmarín
300 g cukor práškový
200 g múka polohrubá
250 g čokoláda horká
100 g kakao
4 ks vajce
1,5 ks vanilínový cukor
250 g tvaroh
1 štipka soľ
100 g čučoriedky

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia