rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Čokoládové trojuholníky s ríbezľami

Čokoládová chuť v každom kúsku doplnená o výraznú chuť ríbezlí.

postup:

  • 1. Šľahaná hmota s čokoládou Postup - bielka a kryštálový cukor vyšľaháme. Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom.  Čokoládu a Palmarin rozpustíme. Bielkový sneh a žĺtkovú penu spolu zľahka zmiešame, pridáme čokoládu s Palmarinom a hladkú múku. Rozotrieme na plech pokrytý papierom. Pri teplote 200°C upečieme, približne 15 min.  Po vychladnutí  rozkrojíme na polovicu, naplníme ríbezľovou náplňou, a čokoládovým krémom. Necháme stuhnúť. Po stuhnutí nakrájame na trojuholníky a vhodne dozdobíme.

  • 2. Biely čokoládový krém Postup – čokoládu rozpustíme, pridáme tekutú smotanu. Zvyšnú smotanu vyšľaháme a primiešame zľahka do čokolády so smotanou.

  • 3. Ríbezľová náplň Postup – želatínu namočíme do studenej vody, aby napučala. Ríbezle a džem krátko povaríme, odstavíme a primiešame želatínu. Necháme vychladnúť.  

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Čokoládové trojuholníky s ríbezľami

Čokoládová chuť v každom kúsku doplnená o výraznú chuť ríbezlí.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    90 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    10 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
smotana
80 g Čokoláda horká 50%
30 g cukor práškový
80 g Palmarín
4 ks vajce
80 g cukor kryštálový
80 g múka hladká
150 g čokoláda biela
200 g Smotana šľahanie 33% , vyšľahaná
100 g ríbezle
50 g ríbezľový džem
6 g želatina plátková
10 g vanilínový cukor
ozdoba čokoláda
75 ml smotana na šľahanie 33%
200 ml Smotana šľahanie 33% , vyšľahaná
100 ml smotana na šľahanie 33%

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia