Veľmi chutný a voňavý dezert na akúkoľvek príležitosť
1. Keksy rozdrvíme najemno a spojíme so zmäknutým Palmarinom. Keksíkovú zmes natlačíme na dno tortovej formy, ktorú máme vystlanú papierom na pečenie. Zmiešame ricottu, smotanu, vajce, práškový cukor, kakao (alebo roztopenú čokoládu), citrónovú kôru a vanilkový extrakt. Náplň nalejeme na keksíkový základ a dáme piecť na 150 °C približne 40 - 45 minút. Cheescake necháme vychladnúť a potom dáme na noc do chladničky.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Veľmi chutný a voňavý dezert na akúkoľvek príležitosť
70 g | Palmarín |
---|---|
500 g | ricotta |
150 g | sušienky kakaové |
1 ks | vajce |
250 ml | kyslej smotany |
130 g | cukor práškový |
4 lyžica | kakao |
1 lyžička | vanilkový extrakt |
1 ks | citrónová kôra strúhaná |