Neviete si vybrať medzi čokoládovou a vanilkovou chuťou? Upečte si dvojfarebný mufin!
1. Palmarin a cukor práškový mierne nahrejeme a vyšľaháme do peny, pridáme vajcia.
2. Múku preosejeme, pridáme do nej kypriaci prášok do pečiva, maizenu a hrozienka. Zľahka vmiešame súčasne s rumom do našľahanej tukovej peny.
3. Časť hmoty odobereime a primiešame preosiaty kakaový prášok.
4. Bielu hmotu rozdelíme do pripravenej formy na mufiny vyloženej papierovými košíčkami, pridáme kakaovú hmotu a pri teplote 160 - 180 °C pomaly pečieme 20 - 25 minút.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Neviete si vybrať medzi čokoládovou a vanilkovou chuťou? Upečte si dvojfarebný mufin!
125 g | Palmarín |
---|---|
60 g | múka hladká špeciál |
100 g | cukor práškový |
10 g | kakao |
60 g | maizena |
kypriaci prášok do pečiva | |
2 ks | vajcia |
50 ml | rum |
100 g | hrozienka |