Jednoducho a rozprávkovo chutné. Pozrite si fotorecept.
1. Pol hodiny pred pečením namočíme hrozienka v rume. Netreba sa báť, že ich namáčate do alkoholu. Počas pečenia sa alkohol vyparí.
2. Pripravíme si suroviny a do pekárničky postupne pridávame tekuté suroviny, potom múku a nakoniec droždie a hrozienka. Pekárničku zapneme na "SLADKÝ" bez kôrky a pečieme.
3. Po upečení necháme na mriežke vychladnuť.
4. Je výborny na raňajky deťom, ale aj ku kávičke a čajíku. Dobrú chuť!
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jednoducho a rozprávkovo chutné. Pozrite si fotorecept.
1 hrsť | hrozienka |
---|---|
1/2 dl | rum |
150 ml | mlieko |
150 g | Helia (roztopená) |
400 g | múka hladká špeciál |
3 lyžica | cukor kryštálový |
1 lyžička | soľ |
1 ks | citrónová kôra strúhaná |
2 ks | vajce |