rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Hrozienkový koláč z pekárničky

Jednoducho a rozprávkovo chutné. Pozrite si fotorecept.

postup:

  • Hrozienkový koláč z pekárničky

    1. Pol hodiny pred pečením namočíme hrozienka v rume. Netreba sa báť, že ich namáčate do alkoholu. Počas pečenia sa alkohol vyparí.

  • Hrozienkový koláč z pekárničky

    2. Pripravíme si suroviny a do pekárničky postupne pridávame tekuté suroviny, potom múku a nakoniec droždie a hrozienka. Pekárničku zapneme na "SLADKÝ" bez kôrky a pečieme.

  • Hrozienkový koláč z pekárničky

    3. Po upečení necháme na mriežke vychladnuť.

  • Hrozienkový koláč z pekárničky

    4. Je výborny na raňajky deťom, ale aj ku kávičke a čajíku. Dobrú chuť!

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Hrozienkový koláč z pekárničky

Jednoducho a rozprávkovo chutné. Pozrite si fotorecept.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    05 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    110 min.
  • Teplota
    pečenia:
    -
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
1 hrsť hrozienka
1/2 dl rum
150 ml mlieko
150 g Helia (roztopená)
400 g múka hladká špeciál
3 lyžica cukor kryštálový
1 lyžička soľ
1 ks citrónová kôra strúhaná
2 ks vajce
perníčky radia