Kokosový koláč, ktorý je tak šťavnatý, že už pri pohľade naň sa budú všetkým zbiehať slinky..
1. Príprava cesta: 2 poháre múky, 1 pohár krupicového cukru, 250 ml mlieka, Palmarin, kypriaci prášok do pečiva, 1 vanilínový cukor, 2 lyžice kakaa a 2 vajcia zmiešame a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 180 °C približne 10 - 15 minút.
2. Príprava plnky: Z 500 ml mlieka a kokosového pudingu si pripravíme puding. Heliu vyšľaháme so 120 g práškového cukru a pridáme do vychladnutého pudingu. Nakoniec vmiešame kyslú smotanu, strúhaný kokos a premiešame.
3. Korpus po vychladnutí natrieme plnkou, ozdobíme roztopenou čokoládou alebo pistáciami.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Kokosový koláč, ktorý je tak šťavnatý, že už pri pohľade naň sa budú všetkým zbiehať slinky..
125 g | Helia |
---|---|
130 g | Palmarín |
2 pohár 250 ml | múka polohrubá |
120 g | cukor práškový |
1 pohár 250 ml | cukor krupicový |
1 ks | kypriaci prášok do pečiva |
3 ks | vanilínový cukor |
2 ks | puding kokosový |
2 lyžica | kakao |
2 lyžica | kokos |
100 g | čokoláda |
200 ml | smotana kyslá |
750 ml | mlieko |
2 ks | vajcia |