Tieto citrónové koláčiky očaria malých aj veľkých a sú veľmi chutné.
1. Všetky suroviny spolu vymiesime. Vymiesené cesto necháme odstáť ca. 1/2 hodinu. Potom rozvaľkáme na 4 - 5 mm hrúbku a vykrajujeme rôzne tvary. Poukladáme na plech vystlaným papierom a pečieme pri 180 - 200 stupňoch. Hotové koláčiky spájame ríbezľovým lekvárom. Citrónová poleva: Vyšľaháme bielok s cukrom a troškou citrónovej šťavy.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Tieto citrónové koláčiky očaria malých aj veľkých a sú veľmi chutné.
| 400 g | múka hladká |
|---|---|
| 250 g | Palmarín |
| 120 g | cukor práškový |
| 1 bal. | vanilínový cukor |
| 1/2 bal. | prášok do pečiva |
| 2 ks | žĺtok |
| 1 ks | bielok |
| 125 g | cukor práškový |
| troška | citrónová šťava |