Recept s fotopostupom, ktorý sa dedí z generácie na generáciu.
1. Do misy si pripravíme všetky prísady.
2. Všetky prísady zmiešajte a vypracujte cesto, ktoré rozvaľkáte na pomúčenej doske, na cca 5mm hrubý plát. Vykrajujte z neho rôzne tvary. Vykrojené tvary ukladajte na plech.
3. Pečieme pri 180°C asi10 min., alebo kým nie sú koláčiky zlatisté. Po upečení ich nechajte vychladnúť.
4. Pripravte si čokoládovú polevu vo vodnom kúpeli - 100g Cery a 100g čokolády na varenie. Hotové koláčiky ozdobte polevou.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Recept s fotopostupom, ktorý sa dedí z generácie na generáciu.
600 g | múka hladká |
---|---|
250 g | Palmarín |
300 g | cukor práškový |
1 bal. | prášok do pečiva |
1 bal. | vanilínový cukor |
2 ks | vajce |