Jednoduchý chutný koláč , ktorý sa nepečie. Malinový cheescake zvládne podľa tohto foto receptu naozaj každý.
1. Pripravíme si formu priemer 27 cm.maslo necháme zmaknúť na izbovej teplote, dáme ho do misky a pridáme 200g zomletého/ razdrveného keksa. K tomu pridáme 6-8 pl mlieka . Rukami zmes dobre spojíme a natlačíme do formy.. V sobitnej nádome rozpustíme 1,5 balíčka želatíny s trochou vody podľa návodu .
2. Kým želatína stojí, vymiešame nasledujúce prísady. Sladkú smotanu so 6 pl cukru a pridáme 2 vanilkové cukre. Krémový syr, kyslú smotanu a žĺtko pridávame za stáleho miešania mixérom.zohrejeme želatínu v hrnci, ale nesmie vrieť ! Stále miešame, kým sa nevytvorí hustá hmota. Tú pridáme k syrovej zmesi a dobre vymiešame mixérom.nalejeme do formy a necháme v chladničke 45 min odležať
3. K ovociu pridáme 6 pl cukru a zvyšok želatíny ( 1/2 balika) Zohrejeme, ale nesmie vrieť. Túto hmotu nalejeme na syr a necháme vychladnúť
4. Takto vychladnutú tortu dáme na pár hodín do chladničky.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jednoduchý chutný koláč , ktorý sa nepečie. Malinový cheescake zvládne podľa tohto foto receptu naozaj každý.
cesto | |
---|---|
60 g | maslo |
60 g | Margarín |
200 g | keksy |
6-8 lyžica | mlieka |
plnka | |
---|---|
250 g | syr krémový (Lučina, Philadelphia...) |
3 bal. | Mletá želatína |
200 g | Sladká smotana na šľahanie |
180 g | kyslá smotana |
300 g | Zamrznuté maliny |
1 ks | žĺtko |
12 lyžica | kryštalový cukor |
2 balíček | vanilkový cukor |