Koláč sa hodí na každú príležitosť.
1. Cukor, vajce, mlieko, Palmarin, med a sódu bikarbónu dáme do hrnca a necháme povariť. Čakáme, až kým nám to zovrie. Varíme asi 2 min. Keď ochladne, pridáme 450g múky a urobíme 3 cestá. Vyvaľkané cestá kladieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme asi 5 minut na 180°C.
2. Pripravíme si plnku: polovicu mlieka s cukrom a vanilínovým cukrom dáme zovrieť, v druhej polovici mlieka si rozhabarkujeme múku. Vlejeme do mlieka a varíme do zhustnutia. Vychladnutý krém zmiešame s 250g Palmarínu. Upečené pláty naplníme krémom a zaťažíme. Necháme postáť do druhého dňa. Zaťažené polejeme čokládovou polevou.
Koláč sa hodí na každú príležitosť.