rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Medovník na veľa spôsobov

Je to náš najobľúbenejší koláč. S orechmi na Vianoce a ovocím v lete. Dá sa ochutiť na veľa spôsobov, a tak nás nikdy neomrzí.

postup:

  • 1. Mlieko, cukor, Palmarin a kakao dáme do hrnca a pomaly zohrievame aby sa Palmarin rozpustil. Nesmie nám to zovrieť. Do druhej misky dáme múku, prášok do pečiva a vajcia. Pridáme vlažnú zmes mlieka, kakaa, cukru a Palmarinu a dôkladne premiešame. Cesto nalejeme na vymastený plech a dáme piecť do vyhriatej rúry.

  • 2. Upečený koláč necháme vychladnúť a natrieme ho lekvárom. Polejeme čokoládou. Potom podľa chuti dáme orechy, kokos alebo ovocie. Veľmi dobrý je aj so šľahačkou.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Medovník na veľa spôsobov

Je to náš najobľúbenejší koláč. S orechmi na Vianoce a ovocím v lete. Dá sa ochutiť na veľa spôsobov, a tak nás nikdy neomrzí.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    200 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
600 g múka polohrubá
400 g cukor kryštálový
200 g Palmarín
2 ks vajce
1/2 liter mlieko
kakao
1 bal. prášok do pečiva
čokoláda na varenie
20 g Cera
lekvár ľubovoľný
perníčky radia