Nenáročná sladká pochúťka s fotoreceptom.
1. Príprava cesta: 2 bielka vyšľaháme so 150 g práškového cukru a do hmoty zapracujeme orechy a múku. Naplníme zdobiace vrecko a hladkou trubičkou vystriekame kolieska na plech pokrytý papierom. Dáme sušiť do rúry pri teplote 130 °C približne 20 - 30 minút (nie dotvrda).
2. Príprava krému: Krém pripravíme tak, že 2 celé vajíčka s 50 g krupicového cukru a kakaom vyšľaháme vo vodnom kúpeli do zhustnutia. Necháme vychladnúť a zašľaháme do toho zmäknutú Heliu.
3. Dokončíme tak, že na laskonku nastriekame krém a priklopíme ďalšou laskonkou.
Nenáročná sladká pochúťka s fotoreceptom.
125 g | Helia |
---|---|
100 g | múka hladká |
150 g | cukor práškový |
50 g | cukor krupicový |
50 g | orechy mleté |
1 lyžica | kakao |
4 ks | vajcia |