rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Mrveničko-tvarohová torta

Máte radi mrveničku? A čo potom mrvenička s kopou tvarohu a kakaom?

postup:

  • 1. Do múky dáme štipku soli, nakrájame do toho maslo, pridáme kakao, vajce, cukor a asi 4 PL studenej vody. Rýchlo vypracujeme hladké cesto a dáme na 30min do chladničky. Potom cesto rozvaľkáme a dáme do vymastenej formy. Forma musí mať vysoké okraje. Elektrickú trúbu zapneme na 180 stupňov, teplovzdušnú na 160 stupňov. Na cesto nalejeme tvarohovú plnku: všetky prísady zmiešame. Na vrch dáme drobeničku, kde tiež všetko zmiešame a nastrúhame strúhadlom. Pečieme 45-50 minút. Dobrú chuť.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Mrveničko-tvarohová torta

Máte radi mrveničku? A čo potom mrvenička s kopou tvarohu a kakaom?

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    70 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    45 min.
  • Teplota
    pečenia:
    160 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
150 g múka hladká
soľ
80 g Palmarín
1 lyžica kakao
1 ks vajcia
40 g cukor práškový
4 ks vajcia
150 g cukor práškový
1 Zlatý klas
250 g mascarpone
125 g múka polohrubá
1 lyžica kakao
1 lyžička káva instantná
100 g cukor práškový
100 g Palmarín
perníčky radia