Ovocná bomba s láskou pripravená.
1. Z vajíčok a práškového cukru si vytvoríme penu, do ktorej pridáme mäkký Palmarin a pomaly pridávame múku a nakoniec kakao. Do vymasteného a hrubou múkou vysypaného plechu cesto vylejeme a dáme piecť na 180°C. Po upečení necháme vychladnúť.
2. Plnka: Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom. Želatínu urobíme podľa návodu a pridáme do tvarohu. Zmes nalejeme na vychladnutý biskvit. Dáme do chladničky stuhnúť. Lesnú zmes si necháme roztopiť a dobré odkvapkať. Ovocie rovnomerne poukladáme na plnku. Uvaríme si červené želé podľa návodu a ešte za tepla nalievame na ovocie. Celý zákusok necháme dobre vychladnúť.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Ovocná bomba s láskou pripravená.
4 ks | vajce |
---|---|
200 g | cukor práškový |
250 g | múka hladká |
200 g | Palmarín |
2 lyžica | kakao |
500 g | tvaroh - pasírovaný |
200 g | cukor práškový |
1 ks | želatina |
500 g | ovocie lesná zmes |
2 ks | želé (červené) |