rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Peach pie /broskyňový koláč/

Poznáte tradičný americký koláč? Nie? Ale chceli by ste sa ho naučiť? Pripravte ho podľa tohto receptu s fotopostupom.

postup:

  • Peach pie /broskyňový koláč/

    1. Suroviny na cesto poriadne vychladíme.

  • Peach pie /broskyňový koláč/

    2. Cesto dáme na 1 hodinu do chladničky.

  • Peach pie /broskyňový koláč/

    3. Broskyne nakrájame na mesiačiky, zmiešame s citrónovou šťavou, prebytočnú šťavu zlejeme. Zmiešame s ostatnými surovinami na plnku. Z cesta vyváľkame 2 kruhy. Jeden dáme do tortovej formy, dáme plnku a prikryjeme druhým kruhom. Povrch torty potrieme rozšľahaným vajíčkom. Vrchný kruh narežeme v štyroch miestach.

  • Peach pie /broskyňový koláč/

    4. Pečieme 10 minút na 220°C, potom dopečieme /asi 35 minút/ na 175°C.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Peach pie /broskyňový koláč/

Poznáte tradičný americký koláč? Nie? Ale chceli by ste sa ho naučiť? Pripravte ho podľa tohto receptu s fotopostupom.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 14.07.2014
  • Celkový čas
    prípravy:
    -
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    -
  • Teplota
    pečenia:
    -
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
cest
250 g tuk/1/2 živočíšny+1/2 rastlinný/
1 štipka soľ
1 lyžica kryštalový cukor
120 pohár 250 ml studená voda
350 g múka hladká
1/2 g prášok do pečiva
plnka
1 kg Broskyne
100 g Cukru
50 g múka hladká
1 lyžička škorica
1/2 lyžička muškátový oriešok
30 pohár 250 ml citrónová šťava
20 g maslo
poleva
1 ks vajíčko na natieranie
perníčky radia