rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Piškótová roláda s čokoládovým krémom

Čokoládová dobrota poteší každého člena rodiny..

postup:

  • 1. Príprava piškótovej hmoty: 4 bielka a dve tretiny práškového cukru vyšľaháme na tuhý sneh. Žĺtka a jednu tretinu práškového cukru vymiešame a pridáme vodu a vanilínový cukor. Obidve peny spolu zľahka spojíme, pridáme preosiatu múku a rozpustený Palmarin. Rozotrieme na plech pokrytý papierom. Upečieme tenký plát pri teplote 220 °C približne 5 - 7 minút.

  • 2. Čokoládu a 60 g smotany rozpustíme tak, aby nebola horúca. 250 g zvyšnej smotany vyšľaháme a obidve časti spolu spojíme.

  • 3. Po vychladnutí piškót naplníme čokoládovým krémom a stočíme do rolády. Po stuhnutí povrch posypeme kakaovým práškom. 

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Piškótová roláda s čokoládovým krémom

Čokoládová dobrota poteší každého člena rodiny..

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    15 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    5 - 7 min.
  • Teplota
    pečenia:
    200 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
voda
20 g Palmarín
80 g múka polohrubá
80 g cukor práškový
125 g čokoláda horká
10 g vanilínový cukor
4 ks vajcia
20 ml voda
310 ml smotana na šľahanie 33%

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia