Potešte sa kombináciou chutí tvarohu a ananásu.
1. Pripravíme cesto: bielky spolu s cukrom vyšľaháme do peny a potom pridáme žĺtky a premiešame na najvyššom stupni. Zľahka primiešavame múku. Vylejeme na plech vyložený papierom a pečieme 13 minút. Hotovú piškótu necháme trošku vychladnúť. Pripravíme si krém: mäkkú Heliu, vanilkový cukor, práškový cukor vymiešame do hladka. Pridáme tvaroh a premiešame.
2. Na piškótu rozotrieme krém, poukladáme odkvapkané kúsky ananásu, pridáme hrozienka a môžme posýpať grankom.
3. Nesmieme zabudnúť.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Potešte sa kombináciou chutí tvarohu a ananásu.
6 ks | vajce |
---|---|
120 g | cukor kryštálový |
120 g | múka hladká |
1 bal. | vanilínový cukor |
1 ks | Helia |
300 g | cukor práškový |
250 g | tvaroh |
1 konzerva | ananás |
hrozienka | |
džem | |
granko |