Výborné slané pečivo z lístkového cesta - Pizza štangle, ktoré sú rýchle na prípravu a podľa tohto fotopostupu s receptom ho zvládne určite každý.
1. Lístkové cesto si rozdelíme na dve časti. Prvú časť si rozvalkáme na obdĺžnik, natrieme kečupom, potrieme roztlačeným cesnakom a posypeme oreganom, najemno nakrájanou cibuľkou a šunkou.
2. Prikryjeme spodným plátom, dobre pritlačíme.
3. Radielkom nakrájame tyčinky.
4. Dvakrát ich stočíme, uložíme na plech, ktorý sme vymastili palmarínom. Natrieme ich rozšľahaným vajcom a posypeme pizza korením. Dáme upiecť na cca 180 stupňov podľa typu rúry na cca 15 minút.
5. Hotovo.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Výborné slané pečivo z lístkového cesta - Pizza štangle, ktoré sú rýchle na prípravu a podľa tohto fotopostupu s receptom ho zvládne určite každý.
cesto | |
---|---|
1 ks | Lístkové cesto s Palmarinom |
plnka | |
---|---|
1 ks | kečup |
1 ks | cibuľa |
1 ks | cesnak stručiky /podľa chuti/ |
1 balíček | oregano |
1 balíček | pizza korenie |
200 g | šunka alebo saláma |
100 g | syr tvrdý |
poleva | |
---|---|
1 ks | vajce na potretie |
5 g | Palmarin (zmäknutý) na natretie plechu |