Jemná pochúťka pre maškrtníkov, ktorý majú radi jemné piškótové cesto, broskyne a šľahačku s tvarohom.
1. Vajcia s cukrom a horúcou vodou vyšlľháme. Potom postupne pridávame múku.
2. Plech si vymastíme tukom a vysypeme hrubou múkou. Cesto vylejeme na plech a pečieme asi 10-15 minút na 200 stupňov.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jemná pochúťka pre maškrtníkov, ktorý majú radi jemné piškótové cesto, broskyne a šľahačku s tvarohom.
200 g | múka polohrubá |
---|---|
200 g | cukor práškový |
4 lyžica | voda |
4 ks | vajcia |
4 konzerva | broskyňový kompót |
250 g | tvaroh |
650 ml | mlieko |
250 g | Helia |
2 ks | vanilínový cukor |
250 ml | smotana na šľahanie 33% |
stužovač šľahačky |