Jednoduchá a rýchla príprava plná chuti.
1. Linecké cesto: 25 dkg hl múka, 15dkg Palmarin, 8 dkg práškový cukor, 1 PL mlieka, prášok do pečiva. Suroviny zmiesime, vyvaľkáme na pracovnej doske, za pomoci valčeka prenesieme na plech a upečieme pri 150 °C-10min.
2. Piškóta: 4 bielky, 20 dkg práškového cukru, 15 dkg Palmarin, 20 dkg polohrubá múka, 5 dkg mletých pražených orieškov, 1/4 balíka prášku do pečiva, citrónová kôra, 1 polievková lyžica kakao - urobíme piškótu, pečieme pri 150 °C 15 min.
3. Na upečené linecké cesto natrieme ríbezľový džem, prikryjeme piškótou a dáme čokoládovú polevu vyrobenú z čokolády, Cera a oleja.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jednoduchá a rýchla príprava plná chuti.
250 g | múka hladká |
---|---|
150 g | Palmarín |
800 g | cukor práškový |
1 ks | žĺtok |
1 lyžica | mlieko |
1 bal. | prášok do pečiva |
1 ks | ríbezľový džem |
150 g | Palmarín |
200 g | cukor práškový |
4 ks | vajcia |
200 g | Palmarín |
500 g | lieskové orechy |
1/4 bal. | prášok do pečiva |
citrónová kôra strúhaná | |
1 lyžica | kakao |
150 g | čokoláda |
80 g | Cera |
1 lyžica | olej |