rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Rezy k čaju

Jednoduchá a rýchla príprava plná chuti.

postup:

  • Rezy k čaju

    1. Linecké cesto: 25 dkg hl múka, 15dkg Palmarin, 8 dkg práškový cukor, 1 PL mlieka, prášok do pečiva. Suroviny zmiesime, vyvaľkáme na pracovnej doske, za pomoci valčeka prenesieme na plech a upečieme pri 150 °C-10min.

  • Rezy k čaju

    2. Piškóta: 4 bielky, 20 dkg práškového cukru, 15 dkg Palmarin, 20 dkg polohrubá múka, 5 dkg mletých pražených orieškov, 1/4 balíka prášku do pečiva, citrónová kôra, 1 polievková lyžica kakao - urobíme piškótu, pečieme pri 150 °C 15 min.

  • Rezy k čaju

    3. Na upečené linecké cesto natrieme ríbezľový džem, prikryjeme piškótou a dáme čokoládovú polevu vyrobenú z čokolády, Cera a oleja.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Rezy k čaju

Jednoduchá a rýchla príprava plná chuti.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    60 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    25 min.
  • Teplota
    pečenia:
    150 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
250 g múka hladká
150 g Palmarín
800 g cukor práškový
1 ks žĺtok
1 lyžica mlieko
1 bal. prášok do pečiva
1 ks ríbezľový džem
150 g Palmarín
200 g cukor práškový
4 ks vajcia
200 g Palmarín
500 g lieskové orechy
1/4 bal. prášok do pečiva
citrónová kôra strúhaná
1 lyžica kakao
150 g čokoláda
80 g Cera
1 lyžica olej
perníčky radia