Nenechá na pokoji žiaden mlsný jazýček. Urobíte si ho raz- dva vďaka fotoreceptu.
1. Zo surovín vypracujeme hladké cesto.
2. Rozvaľkáme na veľkosť plechu. Je to jemné cesto, tak ho prekrojíme a prenesieme na vymastený plech. Upečieme.
3. Zo sirupu, vody, krémového prášku, vanilkového cukru a cukru uvaríme puding. Keď začne puding hustnúť, pridáme ríbezle a necháme prejsť varom.
4. Necháme trocha vychladiť a vylejeme na vychladnutý koláč.
5. Vyšľaháme šľahačku, pridáme tvaroh a zašľaháme.
6. Vyklopíme na vychladený puding a rozotrieme.
7. Na šľahačku ukladáme keksíky.
8. Na keksi rozotrieme čokoládovu polevu, po stuhnutí podľa keksov nakrájame a ozdobíme.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Nenechá na pokoji žiaden mlsný jazýček. Urobíte si ho raz- dva vďaka fotoreceptu.
150 g | cukor práškový |
---|---|
100 g | múka polohrubá |
3 ks | vajcia |
3 bal. | Zlatý klas |
1 bal. | cukor vanilkový |
2 lyžička | prášok do pečiva |
100 g | Palmarín |
1 bal. | puding (ríbezľový) |
200 g | ríbezle |
1,5 dl | ríbezlový sirup |
2,5 dl | voda |
1 bal. | Zlatý klas |
1 bal. | vanilínový cukor |
3 lyžica | cukor kryštálový |
250 ml | šlahačka (rastlinná) |
250 g | tvaroh |
podľa chutí | cukor práškový |
2,5 bal. | indiánky - keks |
150 g | čokoláda |
50 g | Cera |