rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Ríbezľový indián rez

Nenechá na pokoji žiaden mlsný jazýček. Urobíte si ho raz- dva vďaka fotoreceptu.

postup:

  • Ríbezľový indián rez

    1. Zo surovín vypracujeme hladké cesto.

  • Ríbezľový indián rez

    2. Rozvaľkáme na veľkosť plechu. Je to jemné cesto, tak ho prekrojíme a prenesieme na vymastený plech. Upečieme.

  • Ríbezľový indián rez

    3. Zo sirupu, vody, krémového prášku, vanilkového cukru a cukru uvaríme puding. Keď začne puding hustnúť, pridáme ríbezle a necháme prejsť varom.

  • Ríbezľový indián rez

    4. Necháme trocha vychladiť a vylejeme na vychladnutý koláč.

  • Ríbezľový indián rez

    5. Vyšľaháme šľahačku, pridáme tvaroh a zašľaháme.

  • Ríbezľový indián rez

    6. Vyklopíme na vychladený puding a rozotrieme.

  • Ríbezľový indián rez

    7. Na šľahačku ukladáme keksíky.

  • Ríbezľový indián rez

    8. Na keksi rozotrieme čokoládovu polevu, po stuhnutí podľa keksov nakrájame a ozdobíme.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Ríbezľový indián rez

Nenechá na pokoji žiaden mlsný jazýček. Urobíte si ho raz- dva vďaka fotoreceptu.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    60 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    15-20 min.
  • Teplota
    pečenia:
    160-170 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
150 g cukor práškový
100 g múka polohrubá
3 ks vajcia
3 bal. Zlatý klas
1 bal. cukor vanilkový
2 lyžička prášok do pečiva
100 g Palmarín
1 bal. puding (ríbezľový)
200 g ríbezle
1,5 dl ríbezlový sirup
2,5 dl voda
1 bal. Zlatý klas
1 bal. vanilínový cukor
3 lyžica cukor kryštálový
250 ml šlahačka (rastlinná)
250 g tvaroh
podľa chutí cukor práškový
2,5 bal. indiánky - keks
150 g čokoláda
50 g Cera
perníčky radia