Svieža chuť višní poteší v každom ročnom období..
1. Vajcia s práškovým aj vanilínovým cukrom vyšľaháme, pridáme múku s kypriacim práškom, postrúhanou citrónovou kôrou z 1/2 citróna, mlieko a nakoniec prilejeme rozpustený nie horúci Palmarin.
2. Cesto rozotrieme na plech pokrytý papierom alebo vymastený a vysypaný múkou. Poukladáme vykôstkované višne, posypeme mandľovými lupienkami.
3. Pečieme pri teplote 160 - 180 °C približne 20 minút do svetlohnedej farby.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Svieža chuť višní poteší v každom ročnom období..
125 g | Palmarín |
---|---|
250 g | múka polohrubá |
125 g | cukor práškový |
10 g | vanilínový cukor |
7 g | kypriaci prášok do pečiva |
30 g | mandľové lupienky |
1/2 ks | citrón |
250 g | višne |
2 ks | vajcia |
125 ml | mlieko |