Švindľovanie, za ktoré vás každý pochváli.
1. Z múky, masla, mlieka a troška soli vypracujeme cesto, ktoré potom rozvaľkáme a prekladáme z prava do ľava a z hora na dol. Opakujeme 4x po 20 min. Potom cesto necháme v chlade postať aspoň 2 hodiny.
2. Potom cesto rozvaľkáme, nakrájame na tyčinky, natrieme rozšľahaným vajcom a posypeme rascou a soľou. Tyčinky poukládame na vymasteny plech a upečieme do zlatista.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Švindľovanie, za ktoré vás každý pochváli.
600 g | múka hladká |
---|---|
200 g | Palmarín |
8 lyžica | mlieko |
2 lyžica | olej |
soľ | |
1 ks | vajcia |
rasca celá |