Pre všetkých, ktorí potrebujú mäso aj v koláčoch, pozrite si fotopostup a slimáky sú šup šup hotové.
1. Zo surovín vypracujte cesto a nechajte ho v teple vykysnúť. Pokrájajte na malé kocky šunku a cibuľku.
2. Cesto vyvaľkajte na tenký plát, natrite kečupom a posypte šunkou, cibuľkou a oreganom.
3. Zrolujte, nakrájajte na asi 1 centimeter tenké plátky a upečte na vymastenom plechu.
4. Ja pečiem vždy len s Palmou :).
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Pre všetkých, ktorí potrebujú mäso aj v koláčoch, pozrite si fotopostup a slimáky sú šup šup hotové.
100 g | Palmarín |
---|---|
450 g | múka hladká |
3 dl | voda |
1 kocka | droždie |
1 lyžička | cukor |
1 lyžica | soľ |
1 ks | jarná cibuľka (zväzok) |
2 lyžica | kečup |
šunka | |
oregano |