Pre všetkých, ktorí potrebujú mäso aj v koláčoch, pozrite si fotopostup a slimáky sú šup šup hotové.
1. Zo surovín vypracujte cesto a nechajte ho v teple vykysnúť. Pokrájajte na malé kocky šunku a cibuľku.
2. Cesto vyvaľkajte na tenký plát, natrite kečupom a posypte šunkou, cibuľkou a oreganom.
3. Zrolujte, nakrájajte na asi 1 centimeter tenké plátky a upečte na vymastenom plechu.
4. Ja pečiem vždy len s Palmou :).
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Pre všetkých, ktorí potrebujú mäso aj v koláčoch, pozrite si fotopostup a slimáky sú šup šup hotové.
| 100 g | Palmarín |
|---|---|
| 450 g | múka hladká |
| 3 dl | voda |
| 1 kocka | droždie |
| 1 lyžička | cukor |
| 1 lyžica | soľ |
| 1 ks | jarná cibuľka (zväzok) |
| 2 lyžica | kečup |
| šunka | |
| oregano |