rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Slimáky so zelenou cibuľkou

Pre všetkých, ktorí potrebujú mäso aj v koláčoch, pozrite si fotopostup a slimáky sú šup šup hotové.

postup:

  • Slimáky so zelenou cibuľkou

    1. Zo surovín vypracujte cesto a nechajte ho v teple vykysnúť. Pokrájajte na malé kocky šunku a cibuľku.

  • Slimáky so zelenou cibuľkou

    2. Cesto vyvaľkajte na tenký plát, natrite kečupom a posypte šunkou, cibuľkou a oreganom.

  • Slimáky so zelenou cibuľkou

    3. Zrolujte, nakrájajte na asi 1 centimeter tenké plátky a upečte na vymastenom plechu.

  • Slimáky so zelenou cibuľkou

    4. Ja pečiem vždy len s Palmou :).

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Slimáky so zelenou cibuľkou

Pre všetkých, ktorí potrebujú mäso aj v koláčoch, pozrite si fotopostup a slimáky sú šup šup hotové.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    20 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    12 min.
  • Teplota
    pečenia:
    190 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
100 g Palmarín
450 g múka hladká
3 dl voda
1 kocka droždie
1 lyžička cukor
1 lyžica soľ
1 ks jarná cibuľka (zväzok)
2 lyžica kečup
šunka
oregano

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia