Jednoduchý a rýchly koláčík s pudingom. Určite ho zvládnete aj vy. Pozrite si fotopostup.
1. Príprava piškótového korpusu: zo žĺtkov a cukru vyšľaháme hmotu, do ktorej pridáme múku, prášok do pečiva a sneh z bielkov. Vlejeme do tortovej formy a upečieme.
2. Na vychladnutý korpus natrieme krém, ktorý urobíme tak, že do uzatvárateľnej nádoby vlejeme nevyšľahanú šľahačku, mandarínkové kompóty aj so šťavou a pudingy. Nádobu uzavrieme a trasieme v rukách do vtedy dokedy neucítime že nám to stuhlo. Verte stačí pár krát potriasť a je hotovo.
3. Po nanesení krému tortu posypeme grankom alebo strúhanou čokoládou. Tento fantastický dezert sa dá upiecť aj na plechu ale všetky ingrediencie treba zdvojnásobiť.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jednoduchý a rýchly koláčík s pudingom. Určite ho zvládnete aj vy. Pozrite si fotopostup.
4 ks | vajcia |
---|---|
4 lyžica | múka hrubá |
4 lyžica | cukor kryštálový |
1 ks | kypriaci prášok do pečiva |
500 ml | smotana na šľahanie 33% |
2 ks | mandarínkový kompót |
2 ks | puding vanikový bez varenia |