rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Truhličky

Tento zákusok nesmie chýbať na žiadnu príležitosť.

postup:

  • 1. Všetky suroviny na cesto spolu zmiešame a vtláčame do formičiek. Krém: 1/2 mlieka s cukrom a vanilínovým cukrom dáme zovrieť a v zvyšnej polovici si rozhabarkujeme žĺtka a múku. Vlejeme to do mlieka a miešame do zhustnutia. Vychladnutý krém plníme do upečených truhličiek a polejeme čokoládou.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Truhličky

Tento zákusok nesmie chýbať na žiadnu príležitosť.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 22.12.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    100 min.
  • Počet
    porcií:
    30
  • Čas
    pečenia:
    15 minut min.
  • Teplota
    pečenia:
    170°C ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
530 g Palmarín
100 g Cera
400 g hladkej múky
140 g práškového cukru
80 g posekaných orechov
40 g kakaa
280 g Palmarín
1/2 liter mlieka
4 lyžica hladká múka
4 ks žĺtok
1 ks vanilínový cukor
200 g kryštalový cukor
250 g Palmarín
200 g čokoláda na varenie
100 g Cera

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia