Takéto krásne vyzerajúce koláčiky hravo zvládnete aj bez umeleckého nadania.
1. Príprava cesta: vodu, Ceru a štipku soli dáme variť. Pridáme preosiatu múku, krátko porestujeme a čiastočne vychladíme. Pridáme vajíčka a vymiešame hladkú pálenú hmotu. Pomocou vrecka striekame na vymastené plechy a pri teplote 230 °C pečieme zhruba 7 minút do svetlohnedej farby.
2. Príprava tvarohového krému: smotanu, vanilínový a krupicový cukor vyšľaháme. Pridáme do toho pasírovaný tvaroh a vytvoríme krém.
3. Po upečení a vychladnutí labute rozkrojíme a naplníme ľahkým tvarohovým krémom pomocou cukrárskeho vrecka.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Takéto krásne vyzerajúce koláčiky hravo zvládnete aj bez umeleckého nadania.
90 g | Cera |
---|---|
220 g | múka hladká špeciál |
50 g | cukor krupicový |
250 g | smotana na šľahanie 33% |
250 g | tvaroh - pasírovaný |
25 g | vanilínový cukor |
6 ks | vajcia |
štipka | soľ |
300 g | voda |