rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Tvarohovo pomarančový koláč

Napečte sami krásne vyzerajúci koláč ako z cukrárne podľa fotopostupu.

postup:

  • Tvarohovo pomarančový koláč

    1. Príprava cesta: 6 polievkových lyžíc kryštálového cukru a vajcia vyšľaháme a postupne pridáme 120 g rozpusteného Palmarinu, múku, prášok do pečiva a kakao. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme cca 15 minút pri teplote 180 °C.

  • Tvarohovo pomarančový koláč

    2. Príprava krému: 250 g Palmarinu, 8 lyžíc práškového cukru a vanilkový cukor vymiešame, pridáme tvaroh a rum. Takto pripravený tvarohový krém rovnomerne roztrieme na vychladnutý koláč.

  • Tvarohovo pomarančový koláč

    3. Príprava želatíny: v 500 ml vody rozpustíme 7 polievkových lyžíc kryštálového cukru a Tang. V ďalších 500 ml vody rozmiešame 2 balíčky Zlatý klas a vlejeme do vriaceho cukrového roztoku. Za stáleho miešania necháme zhustnúť. Vlažnú želatínu rozotrieme na tvarohovú plnku a koláč necháme stuhnúť.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Tvarohovo pomarančový koláč

Napečte sami krásne vyzerajúci koláč ako z cukrárne podľa fotopostupu.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    20 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    15 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
370 g Palmarín
6 lyžica múka polohrubá
13 lyžica cukor kryštálový
8 lyžica cukor práškový
500 g tvaroh - pasírovaný
2 bal. krémový prášok Zlatý klas
6 g kypriaci prášok do pečiva
1 ks vanilínový cukor
2 lyžica kakao
6 ks vajcia
1 lyžica rum
1000 ml voda

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia