Jemný tvarohový koláčik s kyslastým želé na vrchu. Jednoduchý fotopostup pre každého.
1. 250g práškového cukru vymiešame so žĺtkami, pridáme Palmarin, ďalej pridáme vyšľahaný sneh, kakao a múku s práškom do pečiva. Vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie. Dáme piecť.
2. Upečený biskvit necháme vychladnúť. Plnka: Tvaroh vymiešame s cukrom. Vyšľaháme smotanu a pridáme vanilkovým cukrom. Do vyšľahanej smotany primiešame tvaroh. Plnku natrieme na biskvit.
3. Želatína: vodu s cukrom a Zlatým klasom uvaríme na kašu, necháme mierne vychladnúť. Nalejeme na na plnku.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jemný tvarohový koláčik s kyslastým želé na vrchu. Jednoduchý fotopostup pre každého.
250 g | cukor práškový |
---|---|
250 g | Palmarín |
6 ks | vajcia |
2 lyžica | kakao |
160 g | múka polohrubá |
1 bal. | prášok do pečiva |
500 g | tvaroh nízkotučný ( jemný) |
200 g | cukor práškový |
5 dl | smotana na šľahanie 33% |
2 bal. | vanilínový cukor |
2 bal. | Zlatý klas |
200 g | cukor kryštálový |
8 dl | voda |