Vanilková striežka od Renátky je jednoduchá a poteší mlsné jazýčky. Pozrite sa ako na to podľa fotoreceptu.
1. Príprava pudingu: puding rozmiešame v troche mlieka. Zvyšné mlieko nalejeme do hrnca, osladíme (podľa návodu) a uvedieme do varu. Prilejeme pudingové mlieko a uvaríme hustý krém.
2. Do vychladnutého pudingu zašľaháme Heliu.
3. Na alobal položíme svetlé keksy v troch radoch po siedmich kusoch. Vzniknutý obĺžnik potrieme polovicou pripraveného krému.
4. Naň rozložíme rovnakým spôsobom tmavé keksy a rozotrime zvyšný krém. Ošúpané banány položíme za sebou na takto pripravený základ.
5. Alobal chytíme a dvíhame cez banán do trojuholníka.
6. Čokoládová poleva: vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu a Ceru. Takto pripravenou polevou polejeme celú striešku a necháme vychladnúť. Vychladnutý dezert nakrájame a podávame. Dobrú chuť!
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Vanilková striežka od Renátky je jednoduchá a poteší mlsné jazýčky. Pozrite sa ako na to podľa fotoreceptu.