Jednoduché a zároveň chutné potešenie.
1. Do rajnice dáme variť vodu a Palmarin, keď to vrie zamiešame múku, vypracujeme a dáme vychladnúť. Potom pridáme 3 vajcia a znovu vypracujeme. Na vymastený plech robíme sáčkom venčeky. Pečieme 20 min.
2. Z mlieka, hrubej múky a vanilkového cukru uvaríme zmes, ktorú necháme vychladnúť. Medzitým si vymiešame Heliu s práškovým cukrom, ktorý vmiešame do vychladnutej zmesi.
3. Nakoniec s pripraveným krémom naplníme rozkrojené venčeky. Pred podávaním posypeme cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jednoduché a zároveň chutné potešenie.
| 2 dl | voda |
|---|---|
| 70 g | Palmarín |
| 110 g | múka hrubá |
| 3 ks | vajce |
| 0,5 ml | mlieko |
| 5 lyžica | múka hrubá |
| 1 ks | vanilínový cukor |
| 250 g | cukor práškový |
| 250 g | Helia |