rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Fúkané rožky

S nimi sú tie pravé Vianoce. Jednoduchý fotopostup :)

postup:

  • Fúkané rožky

    1. Z múky, cukru, orechov, Palmarinu a prášku do pečiva vypracujeme hladké cesto a necháme ho v chladničke aspoň jeden deň.

  • Fúkané rožky

    2. Cesto plníme do formičiek a pečieme v predhriatej rúre.

  • Fúkané rožky

    3. Vyklopíme ešte vlažné. Na vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu s cerou.

  • Fúkané rožky

    4. Rožky namáčame na oboch koncoch.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Fúkané rožky

S nimi sú tie pravé Vianoce. Jednoduchý fotopostup :)

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    120 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    17 min.
  • Teplota
    pečenia:
    170 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
250 g múka hladká
250 g orechy mleté
50 g cukor práškový
250 g Palmarín
1/2 bal. prášok do pečiva
100 g čokoláda na varenie
40 g Cera
perníčky radia