Pečivo pri ktorom môže pracovať aj fantázia, pozrite si fotopostup.
1. Múku, cukor, žĺtky, vajce, Palmarin, vanilkový cukor a citrónovú kôru dáme do misky a zmiesime na jemné cesto.
2. Cesto necháme odpočinúť, ja si ho zarábam deň vopred, lepšie sa mi to páči, lebo ingrediencie v ňom rozvinú svoju vôňu a chuť a lepšie sa s ním pracuje.
3. Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme na hrúbku 3-4 mm a vykrajujeme rôzne tvary.
4. Po upečení a vychladnutí zlepujeme džemom je úplne jedno aký si kto vyberie ríbezľový, malinový, marhuľový, kto má aký rád, ale mal by byť kyselkavý.
5. Potom pofrkáme čokoládou alebo omáčame do čokolády a posypeme guličkami DEKOR alebo posypeme iba práškovým cukrom a troškou vanilkového cukru a tieto potom ešte navrch pofrkame čokoládou to už každý podľa fantázie.
6. Pripravte si suroviny.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Pečivo pri ktorom môže pracovať aj fantázia, pozrite si fotopostup.
| 450 g | múka hladká |
|---|---|
| 200 g | cukor práškový |
| 1 bal. | vanilínový cukor |
| 200 ks | žĺtok |
| 100 ks | vajce |
| 300 g | Palmarín |
| citrónová kôra strúhaná | |
| čokoláda | |
| Cera | |
| ozdobná ryža, guľočky | |
| džem |