Nedá sa ho prejesť. Ochutnajte sami, postupujte podľa fotoreceptu a koláč bude raz dva hotový.
1. V miske vymiešame žĺtky, práškový cukor a Palmarin do peny.
2. Zmiešame si tvaroh s hrozienkami, detskú krupicu s vanilkovým cukrom a práškom do pečiva.
3. Zmiešaný tvaroh a detskú krupicu pridáme do peny zo žĺtkov, cukru a Palmarinu.
4. Všetko spolu dobre premiešame.
5. Pridáme vyšľahaný sneh z bielkov a zase ľahučko zamiešame.
6. Rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech.
7. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov.
8. Koláč sa pečie asi 30 minút a musí byť upečený nádherne do zlata. Kto má rád sladšie, môže si ho po vychladnutí posypať práškovým cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Nedá sa ho prejesť. Ochutnajte sami, postupujte podľa fotoreceptu a koláč bude raz dva hotový.
300 g | cukor práškový |
---|---|
200 g | Palmarín |
6 ks | vajce |
1 kg | tvaroh (hrudkový) |
9 lyžica | detská krupica |
1 bal. | kypriaci prášok do pečiva |
1 bal. | vanilínový cukor |
4 lyžica | hrozienka |