rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Štangle

Bielkové kolieska ma každý rád. Nie je to krémovy múčnik. Môžu sa podávať zlepované alebo aj nezlepené.

postup:

  • 1. Z múky, Palmarínu, žĺtok a vanilínového cukru urobíme cesto. Vyvaľkáme ho na hrúbku 5-7mm, vykrajujeme rôzne tvary. Z bielok a cukru urobíme sneh, ktorý natrieme na vykrojené tvary. Pečieme 15 minút, 180°C. Upečené vychladnuté spájame džemom. Najlepšie domácim a pikantným.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Štangle

Bielkové kolieska ma každý rád. Nie je to krémovy múčnik. Môžu sa podávať zlepované alebo aj nezlepené.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 23.12.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    120 min.
  • Počet
    porcií:
    40
  • Čas
    pečenia:
    15 minut min.
  • Teplota
    pečenia:
    180°C ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
250 g Palmarín
400 g hladká múka
250 g Palmarín
2 ks žltky
1 ks vanilínový cukor
2 ks bielky
200 g Práškový cukor
1 pohár 250 ml džemu

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia