rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Broskyňový koláč

Lahodný a osviežujúci koláčik vhodný na nedeľné letné popoludnia.

postup:

  • 1. Múku, cukor, vajcia, mlieko, Palmarin, vanilkový cukor a prášok do pečiva vymiešame a cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na cesto uložíme broskyne.

  • 2. Pečieme pri teplote 180°C asi 30 min. Po upečení polejeme čokoládovou polevou, ktorú si urobíme z Cery a posypeme kokosovou múčkou. Nakrájame na rezy.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Broskyňový koláč

Lahodný a osviežujúci koláčik vhodný na nedeľné letné popoludnia.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 27.11.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    50 min.
  • Počet
    porcií:
    25
  • Čas
    pečenia:
    30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180C ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
250 g Palmarín
100 g Cera
2 šálka polohrubej múky
1 šálka kryštalový cukor
1 ks prášok do pečiva
3 ks vajce
1 ks vanilínový cukor
1 šálka mlieka
1 pohár 250 ml broskyňový kompót
1 ks čokoláda na varenie

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia