Čokoládové mufiny plné hrozienok.
1. Palmarin a čokoládu rozpustíme. Vajcia a cukor vyšľaháme do peny.
2. Múku preosejeme, pridáme do nej kypriaci prášok do pečiva, maizenu a hrozienka.
3. Čokoládu zmiešame s vyšľahanými vajíčkami a pridáme múku. Hmotu vložíme do pripravenej formy na mufiny (papierové košíčky) a pri teplote 160 - 180 °C pomaly pečieme 20 - 25 minút.
4. Po upečení a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Čokoládové mufiny plné hrozienok.
100 g | Palmarín |
---|---|
50 g | múka hladká špeciál |
100 g | cukor práškový |
150 g | čokoláda horká |
100 g | hrozienka |
100 g | maizena |
6 g | kypriaci prášok do pečiva |
4 ks | vajcia |