rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Hrozienkové mufiny s čokoládou

Čokoládové mufiny plné hrozienok.

postup:

  • 1. Palmarin a čokoládu rozpustíme. Vajcia a cukor vyšľaháme do peny. 

  • 2. Múku preosejeme, pridáme do nej kypriaci prášok do pečiva, maizenu a hrozienka. 

  • 3. Čokoládu zmiešame s vyšľahanými vajíčkami a pridáme múku. Hmotu vložíme do pripravenej formy na mufiny (papierové košíčky) a pri teplote 160 - 180 °C pomaly pečieme 20 - 25 minút. 

  • 4. Po upečení a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Hrozienkové mufiny s čokoládou

Čokoládové mufiny plné hrozienok.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    20 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    20 - 25 min.
  • Teplota
    pečenia:
    160 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
100 g Palmarín
50 g múka hladká špeciál
100 g cukor práškový
150 g čokoláda horká
100 g hrozienka
100 g maizena
6 g kypriaci prášok do pečiva
4 ks vajcia

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia