rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Jahodové želé so smotanou

Jednoduchý nepečený dezert s jahodami.

postup:

  • 1. Jahodovú dreň z rozmixovaných jahôd a cukru spolu uvaríme. Odstavíme a pridáme vopred namočenú plátkovú želatínu. Nalejeme do pohárov a necháme stuhnúť.

  • 2. Pri pohárových dezertoch je dôležitý výber vhodného pohára, kde môžeme jednotlivé časti striedavo vrstviť a kombinovať aj s vhodným piškótovým korpusom. Fantázii sa medze nekladú.

  • 3. Na dohotovenie použijeme vyšľahanú smotanu, jahody, sekané nesolené pistácie, mliečnu čokoládovú cigaretu, bielu a tmavú čokoládovú dekoráciu a plátkové 24 karátové zlato. 

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Jahodové želé so smotanou

Jednoduchý nepečený dezert s jahodami.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    120 tuhnutie min.
  • Teplota
    pečenia:
    -
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
300 g jahodová pasta (alebo rozmixované prevarené jahody)
60 g cukor kryštálový
150 g smotana na šľahanie 33%
5 g želatina plátková
50 g pistácie sekané nesolené
150 g jahody - čerstvé
5 ks čokoládová cigareta mliečna
čokoládová dekorácia biela a tmavá
perníčky radia