Výnimočný nepečený koláč.
1. Piškóty zomelieme čo najjemnejšie, primiešame kakao, cukor, rum a mlieko a spracujeme na cesto. Keď je cesto dobre zmiešamé, zabalíme ho do fólie a necháme ho stuhnúť aspoň hodinu v chladničke.
2. Zmäknutú Heliu zmiešame so strúhaným kokosom a 4 lyžicami práškového cukru. Najlepšie ručným šľahačom. Rozvaľkáme kakaovú hmotu na pracovnej doske alebo na potravinovej fólii. Po celej dĺžke potom rozotrieme maslovú náplň a pomaly zavinieme do rolády. Povrch môžeme ešte posypať kokosom, ktorý sa dobre prilepí len kým cesto ešte nie je stuhnuté. Necháme na chladnom mieste niekoľko hodín stuhnúť aby sa koláčik dobre krájal.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Výnimočný nepečený koláč.
100 g | Helia |
---|---|
2 bal. | piškóty detské |
10 lyžica | mlieko |
2 lyžica | rum |
200 g | Práškový cukor |
40 g | kakao |
100 g | kokosová múčka |
4 lyžica | práškového cukru |