rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Kakaová roláda s kokosom

Výnimočný nepečený koláč.

postup:

  • 1. Piškóty zomelieme čo najjemnejšie, primiešame kakao, cukor, rum a mlieko a spracujeme na cesto. Keď je cesto dobre zmiešamé, zabalíme ho do fólie a necháme ho stuhnúť aspoň hodinu v chladničke.

  • 2. Zmäknutú Heliu zmiešame so strúhaným kokosom a 4 lyžicami práškového cukru. Najlepšie ručným šľahačom. Rozvaľkáme kakaovú hmotu na pracovnej doske alebo na potravinovej fólii. Po celej dĺžke potom rozotrieme maslovú náplň a pomaly zavinieme do rolády. Povrch môžeme ešte posypať kokosom, ktorý sa dobre prilepí len kým cesto ešte nie je stuhnuté. Necháme na chladnom mieste niekoľko hodín stuhnúť aby sa koláčik dobre krájal.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Kakaová roláda s kokosom

Výnimočný nepečený koláč.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 15.12.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    150 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    -
  • Teplota
    pečenia:
    -
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
100 g Helia
2 bal. piškóty detské
10 lyžica mlieko
2 lyžica rum
200 g Práškový cukor
40 g kakao
100 g kokosová múčka
4 lyžica práškového cukru

Produkt v recepte:
Helia

perníčky radia