Lahodný mäkký koláčik s jednoduchým fotopostupom.
1. Smotanu a ľadové gaštany uvaríme priamo na ohni. Zmes necháme prevrieť, odstavíme a necháme vychladnúť do ďalšieho dňa v chladničke.
2. Vajcia s cukrom vymiešame, postupne pridávame rozpustený Palmarin a mlieko.
3. Múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom, vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme upiecť.
4. Čokoládovú zmes z predošlého dňa ušľaháme na tuhý krém. Upečený koláč potrieme ovocným džemom a na to rozotrieme parížsky ľadový krém.
5. Krém posypeme strúhanou čokoládou podľa chuti.
6. Necháme stuhnúť v chladničke, nakrájame na rezy.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Lahodný mäkký koláčik s jednoduchým fotopostupom.
| 4 ks | vajcia |
|---|---|
| 250 g | cukor práškový |
| 400 g | múka polohrubá |
| 50 g | Palmarín |
| 50 g | Helia |
| 100 ml | mlieko |
| 2 lyžica | kakao |
| 1 bal. | prášok do pečiva |
| 50 g | čokoláda biela |
| 50 g | čokoláda horká |
| 3 ks | ľadové kaštany (tyčinky) |
| 750 ml | smotana na šľahanie 33% |
| lekvár ľubovoľný |