rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Nugátový krém

Lahodný krém vhodný na rôzne torty či zákusky.

postup:

  • 1. Heliu, nugát a likér spolu vyšľahajte kým nevznikne jednoliata hmota.

  • 2. Pudingový prášok uvarte v mlieku a nechajte vychladnúť. Primiešajte do nugátovo- maslovej hmoty.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Nugátový krém

Lahodný krém vhodný na rôzne torty či zákusky.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    -
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    -
  • Teplota
    pečenia:
    -
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
200 g nugát
200 g Helia
500 ml mlieko
1 ks puding mandľový
50 ml likér mandľový
perníčky radia