rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Šľahaná bábovka

Najlepšia bábovka akú poznám. Jemná ako obláčik.

postup:

  • 1. Cukor s vajciami vymiešame pomocou mixéra asi 2min do peny. Pridáme múku a premiešame asi 3 min. Keď chceme mramorovú bábovku, tak do jednej polovice cesta primiešame kakao. Cesto vylejem do formy vymastenej Palmarinom a vysypanej hrubou múkou. Pečieme cca 50 min.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Šľahaná bábovka

Najlepšia bábovka akú poznám. Jemná ako obláčik.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 28.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    05 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    50 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
na vymastenie podľa potreby Palmarín
200 g kryštalový cukor
5 g vajcia
150 g polohrubá múka
4 lyžička kakao

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia