rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Trený jablkový koláč

Jednoduchý jablkový koláč, na ktorom sa nedá nič pokaziť.

postup:

  • 1. Palmarin nakrájame a mierne nahrejeme, aby zmäkol. Pridáme práškový a vanilkový cukor a vyšľaháme do peny. Do toho pridáme vajíčka, mlieko, rum, preosiatu múku, kypriaci prášok a hrozienka. Všetko spolu riadne premiešame.

  • 2. Cesto rozotrieme na plech vymastený Cerou a vysypaný múkou a navrch poukladáme nakrájané jabĺčka. Pri teplote 180 °C pomaly pečieme do svetlohnedej farby 20 - 30 minút.

  • 3. Očistené jablká nakrájame na malé kúsky a premiešame so škoricou.

  • 4. Po upečení a vychladnutí prestriekame roztopenou čokoládou.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Trený jablkový koláč

Jednoduchý jablkový koláč, na ktorom sa nedá nič pokaziť.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    20 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    20 - 30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    160 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
125 g Palmarín
250 g múka polohrubá
225 g cukor práškový
150 g jablká
100 ml mlieko
6 g kypriaci prášok do pečiva
10 g vanilínový cukor
30 g hrozienka
100 g čokoláda na varenie
3 ks vajcia
25 g rum
škorica mletá

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia