Tvarohové hutnejšie cestíčko doplnené sladko-kyslím ovocím.
1. Palmarin nakrájame a spolu s cukrom práškovým mierne nahrejeme, pridáme vanilínový cukor a vymiešame do peny. Pridáme žĺtky a primiešame preosiatu múku s kypriacim práškom maizenou a citrónovou kôrou. Nakoniec zľahka primiešame pasírovaný tvaroh. Polovicu hmoty vložíme do pripravenej chlebíkovej formy, poukladáme očistené a nakrájané ovocie. Vložíme druhú polovicu hmoty a zarovnáme. Pri teplote 170 °C pomaly pečieme 40 minút. Po upečení a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Tvarohové hutnejšie cestíčko doplnené sladko-kyslím ovocím.
80 g | Práškový cukor |
---|---|
80 g | Palmarín |
12 g | vanilínový cukor |
4 ks | žĺtok |
85 g | múka hladká špeciál |
85 g | maizena |
10 g | kypriaci prášok do pečiva |
5 g | citrónová kôra strúhaná |
100 g | ovocie |
200 g | tvaroh jemný |