rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

škola pečenia

Jozefína Zaúkolcová radí

téma:

Napĺňanie rezov

Napĺňanie rezov

Postup plnenia rezu:

Rez rozrežeme na 2 - 3 časti. Na tácku položíme spodnú časť koláča reznou stranou nahor a natrieme ju. Ak je krém redší, necháme po obvode cesta asi 2 cm nenatrené. Priložíme druhú časť koláča reznou stranou nadol. (Rovnako postupujeme, ak má koláč tri časti.) Potom natrieme boky a nakoniec vrch řezu.

TIP: Ak chceme, aby podložka, na ktorej budeme rez natierať, zostala čistá, cesto podložíme nastrihanými kusy pergamenového alebo iného hladkého papiera, ktoré sa dajú ľahko po jeho naplnení vytiahnuť.

Pridal/a:
Palmarín / 06.10.2013

podobné rady od odborníka

  • Vyklopenie torty z formy Vyklopenie torty z formy

    Tortu po upečení treba uvoľniť po okrajoch nožom a nechať ho ...

    Pridal/a:
    / 06.10.2013
  • Vajcia Vajcia

    Výrazne ovplyvňujú kvalitu cesta. Sú jednou z najdôležitejších ...

    Pridal/a:
    / 12.11.2013
  • Želatina Želatina

    Je to chuťovo neutrálny prípravok vyrobený z prírodných surovín ...

    Pridal/a:
    / 12.11.2013
zobraz všetky rady od odborníka

podobné otázky od gazdiniek

  • drobné pečivo

    čím zdobíte drobné - vianočné pečivo

    Pridal/a:
    Ajka / 15.12.2013
  • marcipán

    Ahojte, mám otázočku. Raz som si kúpila marcipán či fondan už ani neviem čo to bolo, že si ozdobím respektíve obalim tortu ale nepdarilo sa mi. Prosím, poradte mi ako mám pracovať s fondamom alebo s marcipánom a aký mám kúpiť? Ďakujem Vám za odpoveď. :-)

    Pridal/a:
    Mati / 11.12.2013
zobraz všetky otázky od gazdiniek
perníčky radia