téma:
Postup plnenia rezu:
Rez rozrežeme na 2 - 3 časti. Na tácku položíme spodnú časť koláča reznou stranou nahor a natrieme ju. Ak je krém redší, necháme po obvode cesta asi 2 cm nenatrené. Priložíme druhú časť koláča reznou stranou nadol. (Rovnako postupujeme, ak má koláč tri časti.) Potom natrieme boky a nakoniec vrch řezu.
TIP: Ak chceme, aby podložka, na ktorej budeme rez natierať, zostala čistá, cesto podložíme nastrihanými kusy pergamenového alebo iného hladkého papiera, ktoré sa dajú ľahko po jeho naplnení vytiahnuť.
Tortu po upečení treba uvoľniť po okrajoch nožom a nechať ho ...
Výrazne ovplyvňujú kvalitu cesta. Sú jednou z najdôležitejších ...
Je to chuťovo neutrálny prípravok vyrobený z prírodných surovín ...
čím zdobíte drobné - vianočné pečivo
Ahojte, mám otázočku. Raz som si kúpila marcipán či fondan už ani neviem čo to bolo, že si ozdobím respektíve obalim tortu ale nepdarilo sa mi. Prosím, poradte mi ako mám pracovať s fondamom alebo s marcipánom a aký mám kúpiť? Ďakujem Vám za odpoveď. :-)