téma:
Tortu po upečení treba uvoľniť po okrajoch nožom a nechať ho chvíľu chladnúť. Potom sa odstráni okraj formy a tortu sa vyklopí na sito alebo mriežkovou podložku, aby sa odparila. Možno ho vyklopiť aj na pomúčenú dosku a tam ho nechať úplne vychladnúť.
Rez rozrežeme na 2 - 3 časti. Na tácku položíme spodnú časť ...
Výrazne ovplyvňujú kvalitu cesta. Sú jednou z najdôležitejších ...
Je to chuťovo neutrálny prípravok vyrobený z prírodných surovín ...
Ahojte, mám otázočku. Raz som si kúpila marcipán či fondan už ani neviem čo to bolo, že si ozdobím respektíve obalim tortu ale nepdarilo sa mi. Prosím, poradte mi ako mám pracovať s fondamom alebo s marcipánom a aký mám kúpiť? Ďakujem Vám za odpoveď. :-)